Ik loop niet mee ... maar zet mij wel in voor Thomas.

by Ambika Lucassen for Vrienden van Bronovo | Bronovo Foundation

Raised
 50
Target
 100

About my fundraiser

Vredesloop Den Haag 2013,

Hendrik Jan vroeg mij of ik hem kon helpen met het opzetten van een actiesite voor onze 17 collega's die voor Thomas de Vredesloop gingen uitlopen. Ik vond dat direct een prachtig initiatief. Daarom heb ik besloten om hen te helpen met deze actiesite en geld in te zamelen voor Thomas. Zodat hij met zijn hele familie naar Amerika kan voor zijn vervolgbehandeling!

Ik zou het heel erg waarderen als je mij zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Thomas en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen of zelf een actie te starten.

Cardiologie Bronovo liep de Vredesloop voor Thomas
Zaterdag 21 september liepen 17 medewerkers van de afdeling Cardiologie van het Bronovo ziekenhuis mee aan de Vredesloop. Dit deden zij niet voor zichzelf maar voor Thomas, het 2-jarige zoontje van een collega met een zeer agressieve vorm van kanker. Afgelopen mei bleek Thomas een grote tumor in zijn buikholte te hebben. Onderzoeken maakten duidelijk dat Thomas een Neuroblastoom heeft.

Meest ernstige vorm
Thomas heeft een Neuroblastoom in de meest ernstige vorm (stadium 4=hoog risico). De overlevingskans van Thomas is na intensieve chemotherapie, operatie, bestralingen en stamceltraplantatie 25%. Een vervolgbehandeling in Amerika, die nog niet in Nederland beschikbaar is, verdubbelt zijn overlevingskans. Daarom verwijst de kinderoncoloog Thomas voor deze vervolgbehandeling (immunotherapie) door naar het Childrens Hospital of Philadelphia.

Naar Amerika
Dit betekent dat het hele gezin voor een half jaar naar Amerika moet. Dat kost veel geld. De medische behandeling wordt weliswaar vergoed, de reis- en verblijfkosten van zijn papa, mama en twee broers (4 en 7 jaar) niet.

Dappere Thomas
Thomas is nu regelmatig in het ziekenhuis voor chemokuren. Hij ondergaat dit dapper en blijft een vrolijke, ondernemende jongen. Om deze blije peuter een toekomst te geven is behandeling in Amerika noodzakelijk. De afdeling cardiologie van het Bronovo draagt haar steentje bij door te lopen voor Thomas! Onder hen een cardioloog, hoofd van de poli, verpleegkundigen en leidinggevenden.

Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum en komen direct op de rekening van Bronovo terecht.

Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor jullie hulp!
Ambika

News (0)

Donations ()

Make the first
Vrienden van Bronovo | Bronovo Foundation
During the 'Run for Peace' at September 21 in 2013 seventeen nurses and doctors of the Bronovo Hospital ran for their collegue's two years young son, Thomas. Thomas has a very rare cancer, which can only be cured in the US. Last year several nurses and doctors teamed up and ran for Bronovo's Mother- Childcentre. Projects like these, need your support, as they cannot and will not be paid by governement aid.